Echipa este formata din medici stomatologi foarte bine pregatiti in cadrul mai multor stagii derulate atat in tara cat si in strainatate, avand competente distincte ce acopera toata aria tratamentelor stomatologice.

    Medicii instruiti pentru specialitatile dentare de implantologie si endodontie formeaza o echipa unita, fiind in masura sa se adreseze si cazurilor cele mai dificile.

    Din dorinta de asigura pacientilor un tratament stomatologic complet, la baza construirii echipei noastre de medici stomatologi sta conceptul interdisciplinaritatii. Astfel, pacientii pot beneficia de tratamente diferentiate pe specialitati, fara a se pierde din vedere imaginea de ansamblu a tratamentului, care este in responsabilitatea medicului coordonator.

    Echipa este formata din medicii a caror competenta profesionala si specializare este demonstrata de numroasele stagii de formare atat in tara cat si in strainatate (Franta, Italia, Germania).

    Am acordat o importanta deosebita afilierii noastre in cadrul unor organizatii de specialitate, intrucat pentru noi este foarte importanta comunicarea cu alti stomatologi.
    Cateva dintre participarile echipei de medici stomatologi:
    - Stagiu de pregatire prof. Dott Luciano Malchiodi de la Universitatea din Brescia, 2002
    - Branemark Osseointegration Center Marseille, prof. dr. Patrick Palacci, 2003
    - Prof. dr. Manfred Lang, Nurnberg 2008
    - Dentistry Congress, Berlin 2009
    - European Endodontics Congress, Edinburgh 2009
    - Implant Institut Torok Training, Nurnberg 2010
    - Parodontologia Moderna - Societatea Romana de Microscopie Timisoara 2009, 2010, 2011, 2012

                                Suntem ajutati de catre: