Clinica a luat fiinta in primavara anului 2005, la initiativa unui grup de tineri medici stomatologi dornici sa ofere o alternativa profesionista la serviciile stomatologice deja existente.

    Interesul constant al echipei pentru perfectionare medicala stomatologica a impus participarea colectivului nostru de medici la stadii de pregatire sustinute in Romania si in strainatate, sub indrumarea unor profesionisti de prestigiu in practica internationala. Am considerat necesara si implicarea noastra in cadrul unor organizatii de specialitate internationale, pentru noi este foarte importanta comunicarea cu alti practicieni ai acestor specialitati.

    Ne propunem ca in perioada urmatoare sa avem participari multiple la cit mai multe congrese stomatologice si stagii de perfetionare stomatologica. Obiectiv major al echipei stomatologice este integrarea in practica curenta a celor mai noi metode se tratament aliniindu-ne la standardele de stomatologiei europene de elita.

    Dotarile clinicii sunt dintre cele mai complexe, provenienta aparaturii instrumentarului si materialelor fiind numai din tari cu renume in domeniu: Germania, Italia, Japonia.

    Echipa de sterilizare este formata din personal cu pregatire speciala, iar capacitatea aparaturii este verificata si certificata lunar de Ministerul Sanatatii din Romania.

    Materialele si consumabilele folosite in clinica sunt in conformitate cu cerintele europene, ceea ce prezinta garantia reusitei stomatologice.

    Accesul la clinica, situata in zona Floreasca, se face usor, atat cu autoturismul propriu, parcarea fiind asigurata, cat si cu mijloacele de transport in comun: autobuzele 182, 282 si tramvaiul 5.

    In viitor, ne dorim ca eforturile noastre pentru dezvoltare profesionala sa se concretizeze in tehnici si proceduri de ultima ora in medicina dentara, menite sa asigure pacientilor nostri cele mai bune tratamente.

    Colectivul nostru unitar are ca scop reducerea stresului pacientilor legat de stomatologie prin crearea unei atmosfere prietenoase si degajate, care sa ajute la indeplinirea planului de tratament.